Het laatste nieuws uit de regio

Betoverend straattheater in Binnenstad Den Haag tijdens Festival de Betovering in de herfstvakantie.

Ook dit jaar zijn er in de winkelstraten in de binnenstad weer vele gratis straattheater-acts te zien in het kader van jeugdkunstfestival de Betovering.
Vanaf zaterdag 20 t/m zaterdag 27 oktober worden bezoekers van Binnenstad Den Haag verrast met bijzondere straattheateracts. Op en rondom de Grote Marktstraat, het Spuimarktcomplex, de Spuistraat, de Vlamingstraat, de Wagenstraat, de Venestraat, De Passage, de Lange Poten en het Plein kom je dan gigantische stenen mannen, een betoverende carrousel of een wonderlijke tijdmachine, de agenten van de Kiddy Ride Police Patrol en tal van andere verrassende acts tegen.

Festival de Betovering tovert een glimlach op je gezicht

Deze mini optredens zorgen niet alleen bij kinderen, maar bij iedereen voor een glimlach op het gezicht.

Miniatuurvoorstellingen, theatrale politie-interventies en hoofdloze mannen

Tijdens het festival kan je ze zomaar tegenkomen op straat; twee elegante figuren die hun krant lezen, een glas limonade drinken of de winkeletalages bekijken, maar dit allemaal zonder hun hoofd! Schrik niet van de gigantische stenen mannen die als imposante rotsformaties door het centrum van Den Haag stappen. Ze zien er dan wel groot en indrukwekkend uit, ze zijn naar het publiek heel lief en speels.

Taat tuut!

Ook de agenten van de Kiddy Ride Police Patrol zijn dit jaar weer present en delen aan nietsvermoedende passanten boetes uit voor allerhande overtredingen. Toeschouwers van Headspace kunnen één voor één plaatsnemen in een groot hoofd, die als een helm opgezet wordt, waarin zij een bijzonder schouwspel, uitgevoerd door gerobotiseerde poppen en geprogrammeerde machientjes, kunnen ervaren.

Verrassingen liggen overal op de loer.

De verschillende straattheateracts zullen bezoekers doen verwonderen midden in de binnenstad van Den Haag. Zij kunnen zich dagelijks tussen 13:00 en 17:00 uur laten verrassen door de spannende, hilarische en soms ontroerende acts. Een bezoekje aan de Binnenstad in de herfstvakantie was nog nooit zo leuk. De acts kom je niet alleen op straat, maar ook in de winkels en restaurants tegen, de verrassingen liggen overal op de loer!
Straattheater Festival de Betovering in Binnenstad Den Haag Zaterdag 20 t/m zaterdag 27 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur op en rondom de Grote Marktstraat, het Spuimarktcomplex, de Spuistraat, de Vlamingstraat, de Wagenstraat, de Venestraat, De Passage, de Lange Poten en het Plein. Ga voor meer informatie naar www.debetovering.nl/op-straat

logo dierenpark zie-zoo

dierenpark zie-zoo de eerste zorgdierentuin van Nederland

google