Info-nederland

TheaterAvenue Nijmegen Vrijdag 21 t/m zondag 23 juni 2019 Nijmegen, Kronenburgerpark

Het leukste zomerterras midden in de stad met muziekpodium Kruit!

Van vrijdag 21  t/m zondag 23 juni 2019 komt de allerleukste TheaterAvenue naar het Kronenburgerpark in Nijmegen.  Tientallen voorstellingen, beeldende kunst, acts, muziek en lekker eten, drinken, dansen en loungen: voor groot en klein is er van alles te beleven in het mooiste park van Nijmegen. Nieuw is het muziekpodium ‘Kruit!’!

 

Na 4 edities van het Valkhof park naar het Kronenburgerpark in Nijmegen.

De 5e editie van de TheaterAvenue Nijmegen vindt plaats op een nieuwe locatie: het prachtige Kronenburger park. Midden in de stad leent dit zonnige park zich uitstekend voor de bonte verzameling acts, artiesten en muziek.

De TheaterAvenue is  een vrolijk en gezellig driedaags festival met theater, dans, muziek en cabaret. Voor groot en klein zijn er verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen. Nijmeegse artiesten en (inter)nationale talenten zijn allemaal te zien bij de TheaterAvenue!

Er is cabaret, kleinkunst, film, poëzie, beeldende kunst, dans en (muziek)theater voor groot en klein.

 

Festival is net een kermis

Het festival is net een kermis: het publiek loopt rond en maakt een keuze uit de vele ‘attracties’: korte voorstellingen en acts die op een dertigtal plekken opgevoerd worden. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kun je kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. Soms groots, dan weer klein en intiem. Je wandelt van de ene voorstelling naar de andere. Of je gaat lekker eten en drinken bij de diverse foodtrucks en geniet van de sfeer, de mensen en het park. Laat je leiden door het programma of laat je verleiden door de artiesten die parade maken en hun voorstelling als de beste aan de man brengen.

Met: Arnolf Hendriks, Carly E, Cortijn Tokes, Danny Droes, Danstheatergroep Aard, Daphne Gakes, De Verspiegeling, De Wolven, Deborah, De dochters & Ko, Elusive Sparkle, Eva Dorian, Grof Geschud, Joran Welling, Joris speelt, Lisa Ostermann, Marco Martens, Maurits Koster, Nachttheater, Picnic kids area, Raymon Rodenburg, Robin Koek, Roel Post, Rouxlala, Tessy, Theatergroep Dender, Theatergroep Ranja, Theaterschool Luna, Vlamousse, Wouter van de Waterbeemd.

 

Kruit!

 

De zomer van 2019 maakt een frisse, muzikale start met de eerste editie van KRUIT!: een kersvers live muziekfestival in het hart van de TheaterAvenue Nijmegen.

 

KRUIT! Is een nieuw initiatief dat is voortgekomen uit een samenwerking met Podium 8 Nijmegen. KRUIT! zal overdag het festival voorzien van zomerse livemuziek en sluit de TheaterAvenue Nijmegen iedere avond af met een muzikale knaller. Drie dagen feest dus!

Met: Power to the Pipo,  De Baron,  The Ragtime Rumours,  George Kush Collective,  Tim Treffers,  The Mule Stompers XL,  Celebrity Hot Tub Party, Richville, Lévi, WILD en Let’s Get Lost!

 

Open:

Vrijdag 21 juni:         16.00 tot 00.00 uur

Zaterdag 22 juni:     14.00 tot 00.00 uur

Zondag 23 juni:        12.00 tot 21.00 uur

 

Van 8 t/m 11 augustus 2019 vindt in Arnhem de SonsbeekTheaterAvenue plaats.

 

Check de website voor het laatste nieuws: www.theateravenue.nl