Info-nederland

Op 30 en 31 mei en 1 en 2 juni vindt Hoogte80 Festival in de Arnhemse wijk Geitenkamp  plaats.

Vier dagen lang kun je weer genieten in de buitenlucht van theater, muziek, dans, ontmoetingen en een heerlijk uitzicht. Met nog maar een maand te gaan tot het festival begint is het tijd voor de bekendmaking van het programma.

Divers programma
Het diverse programma vormt het hart van Hoogte80 Festival, met voor een ieder wat wils. De variatie tussen de verschillende acts is ook deze editie weer groot. Van een Woorden Wandeling van Wordbites en Iris Penning tot een dansvoorstelling met koptelefoons op van dansgezelschap Vloeistof en van een swingend optreden van Joris Linssen & Caramba tot de voorstelling Het oranje gevaar van Patrick Nederkoorn die in het Nederlands én in het Duits opgevoerd wordt. Daarnaast is er een speciaal podium voor nieuw talent waar de winnaars van Café Theater Festival te zien zijn en de altijd populaire trailervoorstelling van Toneelgroep Oostpool en Theater Sonnevanck. Natuurlijk mag ook dit jaar de livestage niet ontbreken waar Luxor Live in samenwerking met Hoogte80 Festival weer een fijn muziekprogramma heeft neergezet met artiesten zoals Het Gezelschap, Freez en A Mili.

 

Van donderdag 30 mei t/m zaterdag 1 juni staat er tussen 12.00- en 00.00 programma klaar en op zondag 2 juni van 12.00- tot 22.00 uur. Het volledige programma vind je op www.H80festival.nl. Houd www.facebook.com/H80Festival in de gaten voor updates