Info-nederland

Je bent zo veel meer dan dat!

De Angst, Dwang en Fobie stichting organiseert dit voorjaar de training ‘Je bent niet je paniekaanval’. Wanneer je een aantal keer een paniekaanval hebt gehad en bang voor een nieuwe bent, spreken we van een paniekstoornis. Dit wil je nooit meer meemaken, maar daar ligt juist het probleem. Doordat je zo schrikt van de aanval en bang bent voor herhaling, krijg je angst voor de angst. Tijdens deze training krijg je begrip en inzicht in wat er met je aan de hand is. Heel feitelijk en duidelijk leer je wat een paniekaanval is en wat je er tegen kunt doen.

 

De training is op zaterdag 18 mei van 10:00 tot 16:00 uur in Driebergen en kost €150,- (€100,- voor Vrienden). Informatie en aanmelden training: www.adfstichting.nl/voor-jou/trainingen/je-bent-niet-je-paniekaanval. Tel: 0343-521031 of trainingen@adfstichting.nl

 

 

 

 

Trainer Linda Jeekel:

“Hartkloppingen, bonzend hart of versnelde hartactie, angstig voor lichamelijke klachten. Je denkt misschien wel gek te worden of wordt angstig voor de dood. Dit zijn allemaal mogelijke kenmerken van een paniekaanval. Als ervaringsdeskundige begrijp ik hoe paniekaanvallen je leven op slot kunnen zetten en hoe moeilijk het kan zijn om je weer beter te voelen. Ik ga je helpen om uit deze verwarring te komen, je staat er niet alleen voor.”