Het laatste nieuws uit de regio

Afgelopen week is Kinepolis Groningen begonnen met een kleinschalige verbouwing, maar met groot effect voor de bezoekers. De stoelen worden vernieuwd voor meer zitcomfort en in alle zalen wordt nieuw tapijt gelegd.

Met de plaatsing van gloednieuwe Cosy Seats kon de bioscoop in de Euroborg eerder dit jaar al rekenen op veel enthousiaste reacties. Nu worden ook de overige stoelen in alle zalen vernieuwd. Dit levert niet alleen meer zitcomfort op, maar zorgt ook voor een andere uitstraling van het interieur. Met de nieuwe, donkergrijze stoffering is er nog minder afleiding van wat er op het witte doek gebeurt, zodat bezoekers extra van de film kunnen genieten. Tegelijk wordt in elke zaal het tapijt vervangen door het typerende Kinepolis-popcorntapijt.

Bioscoop blijft open
De vernieuwing van Kinepolis Groningen neemt een aantal weken in beslag. De bezoeker zal er weinig van merken: om eventuele overlast te voorkomen gaat er af en toe een zaal een paar dagen dicht en in de openbare ruimtes wordt zoveel mogelijk gewerkt buiten openingstijden. Verder blijft de bioscoop open en toegankelijk voor publiek. Een groot deel van de werkzaamheden zal afgerond zijn voor de kerstvakantie. Begin 2019 staan er nog wat extra werkzaamheden op de planning: een upgrade van de toiletten en verbetering van het lichtplan in de shop.

Filmbeleving 2.0
Met de verbouwing werkt Kinepolis Groningen aan een nog betere filmbeleving voor al haar bezoekers. Met het verbeterde zitcomfort en het grootste scherm van het noorden is de bioscoop de ultieme plek voor filmliefhebbers in de hele regio. Bijkomend voordeel is de locatie in de Euroborg: voor bezoekers die met de auto komen is er een ruime parkeergarage direct onder de bioscoop – je hoeft dus geen kou of regen te trotseren om naar de film te gaan. Tijdens een thuiswedstrijd van FC Groningen kan het wel druk zijn, maar ook dan is er altijd voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het stadion en de bioscoop.

logo dierenpark zie-zoo

dierenpark zie-zoo de eerste zorgdierentuin van Nederland

google