Info-nederland

TK Maxx Almere opent haar deuren op 11 oktober

 TK Maxx AlmereGeweldig nieuws voor alle fashion en designerfanaten in regio Almere.

Op 11 oktober om 10.00 uur opent off-price retailer TK Maxx het gloednieuwe filiaal op de Stationsstraat in Almere. Na eerdere successen van de winkels in Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Den Haag, Heerlen, twee in Amsterdam en een tweede locatie in Rotterdam (Zuidplein), krijgt de unieke winkelformule in Almere een vervolg.

Vanaf 10.00 uur op dinsdagochtend 11 oktober ligt de rode loper klaar voor de eerste enthousiaste schatzoekers.

De opening betekent de negende winkel in Nederland voor TK Maxx. Als toonaangevende off-price retailer in Nederland garandeert TK Maxx ook in de nieuwe winkel: een breed aanbod aan grote merken voor kleine prijzen die tot 60% goedkoper zijn dan de adviesprijs.

Met de opening in Almere creëert de off-price retailer 35 tot 40 nieuwe banen. Fanatieke shoppers kunnen straks hun slag slaan in een ruime winkel met een winkelvloeroppervlakte van 1.422 vierkante meter.

TK Maxx blijft als eerste off-price retailer in Nederland uniek in haar concept.

Het warenhuis biedt een gigantische selectie mode, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen. Daarnaast is er een uitgebreid beauty aanbod en een grote home afdeling. TK Maxx inkopers speuren de hele wereld af om de beste merken te vinden voor een fractie van de adviesprijs zodat de winkels meerdere nieuwe leveringen per week binnen krijgen. Zo is er met duizenden unieke items altijd wel iets nieuws te ontdekken voor de Nederlandse koopjesjagers.

 

Adres: TK Maxx Almere-Stad, Stationsstraat 31, 1315KE, ALMERE