Het laatste nieuws uit de regio

Het grootste spellen evenement van Nederland viert haar 25-jarig jubileum 10 en 11 november  Beursgebouw Eindhoven

Spellenspektakel 2018Op 10 en 11 november wordt het Beursgebouw in Eindhoven opnieuw omgetoverd tot het grootste spellenfestijn van Nederland. Vorig jaar trok het Spellenspektakel ruim 10.000 bezoekers en ook dit jaar kunnen bezoekers de nieuwste spellen proberen, vinden er demonstraties en toernooien plaats en is het Kinderplein terug. Dit jaar viert het Spellenspektakel haar 25-jarig jubileum en zijn jong en oud uitgenodigd om dit mee te vieren!

Tijdens de twee dagen van het Spellenspektakel is er van alles te doen.

Je kunt de nieuwste spellen uitproberen, demonstraties volgen en deelnemen aan verschillende toernooien waarbij grote prijzen te winnen zijn. Ook aan de kinderen is gedacht met een speciaal ingericht Kinderplein. Hier kunnen kinderen spellen spelen, maar ook knutselen en uitrusten. Net als voorgaande jaren zijn er tal van tweedehands spellen te koop, zodat naast de nieuwste spellen ook ieders favorieten van vroeger opnieuw gespeeld kunnen worden. Kortom, dit spellenevenement mag je niet missen!

Wil jij nog beter worden in je favoriete spel?

De uitgevers geven je met alle plezier uitleg over hun (gloednieuwe) spellen. Bespreek je tactieken, achterhaal de tricks van je tegenstander en wie weet mag jij jezelf de winnaar noemen! Ook zijn er verschillende spellenverenigingen en clubs aanwezig die meer kunnen vertellen over hun activiteiten. Dit biedt een ideale gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen bij de verschillende verenigingen en je hierbij aan te sluiten.

Kijk voor meer informatie, het programma en de deelnemende uitgevers, spellen en kampioenen die de komende tijd gefaseerd bekend worden gemaakt op www.Spellenspektakel.nl en https://www.facebook.com/spellenspektakel.

Spellenspektakel 2018

 Datum: 10 en 11 november 2018
 Openingstijden: 10:00 – 18:00 uur
 Locatie: Beursgebouw Eindhoven
Voorverkoopprijs:  €11,00 voor volwassenen en €4,- voor kinderen t/m 12 jaar
Kinderen tot 4 jaar gratis toegang
Spellenspektakel biedt ook speciale gezinstickets
en passe-partouts aan. Kijk voor meer informatie op:
http://spellenspektakel.nl/informatie/ticketinformatie/

logo dierenpark zie-zoo

dierenpark zie-zoo de eerste zorgdierentuin van Nederland

google